Sistem pemulihan digital kamera Fundus

Sistem pemulihan digital kamera Fundus
Berbual sekarang
Maklumat produk

Adakah anda akan borong perubatan, pembedahan ophthalmic reformasi sistem digital kamera fundus dibuat di China dari salah satu sistem utama reformasi digital kamera fundus Oftalmologi pengilang dan pembekal? Selamat datang ke Semak harga dengan kami.

Penukaran digital kamera FundusCiri-ciri andamp; Fungsi naik taraf

1.Optik penukaran kanta:


TTeknologi teras dia kami menaik taraf: pandanganPenukaran kanta optikyangberhubung dengan digital kamera harus saiz yang tepat sebagai view fibaru].Bebas-Chromatic Aberration,definisi tinggi pengimejan pemprosesan.

We telah direkaset 6 keping pelbagai menyusahkan jenis Optics penukaran kanta (kini upgradet untuk 8 set), digabungkan dengan kamera Digital 10 juta pikselmenyediakan semua kelebihan bagi pengimejan Fundus sempurna dengan penambahan visualisasi serentak dan serta-merta kewujudan imej rakaman.


2.Kaedah dan tujuan naik taraf

Untuk menjadikannya digital, hanya lampirkan penyesuai penukaran optik yang ke kamera Fundus asal, tiada pindaan atau pengubahsuaian. Kamera filem tetap ada digunakan.Aselepas dinaik taraf, definisi tinggi chromatic imagings boleh didapati secara langsung melalui eyepieces asal, kualiti imagings telah terperangkap dengan atau bahkan melebihi rekabentuk digital sedia dana kamera.


3.Fungsi pengimejan-bergabung


Mengintegrasikan sistem pengimejan digital lancar memberismuktamad dalam kualiti imej, diagnostik fleksibiliti dan keupayaan untuk menaik taraf kepada teknologi masa depan. Beberapa imej bertindih, gabungan dan grafik fungsi memberikan pengguna alat-alat diagnostik yang lebih meluas.

4.Datebase deposit dan pengurusan sistem


satu.Mewujudkan Pangkalan data bagi pesakit, diagnosis, integrasi statistik tersebut, menyusun pengurusan, menyimpan rekod-rekod kekal.

b.digital Patten kad laporan pesakit, mudah.

c.Pangkalan data bagi pesakit, bijak mencari gambar.

d.Maklumat pencetak, sandaran, menyimpan rekod CD.

e.Video rakaman, deposit, memainkan semula

f.Imej pemprosesan, pembesaran, pencetak.

5.Pengimejan berjalan lancar:

satu.Objektif menyediakan sistem pemprosesan imej digital yang cemerlang mendiagnosis klinik.

b.Imej yang tidak terhad manify fungsi, membuat semakan penyakit terbaik yang mungkin.

c.Perbandingan gambar sebelah menyebelah, antara lain pesakit, atau tempoh-tempoh yang berbeza untuk satu pesakit.

d.Pengukuran imej retina, mengira disediakan; kecerahan dan sebaliknya akan ajustable; perubahan pada Patologi mark pada disediakan.

e.Pengimejan, video pemindahan antara tangkapan imej Bilik, Bilik Laser dan bilik operasi serentak.

f.Mudah untuk mencetak dan menyimpan rekod kekal dan Kemukakan ke sebuah klinik Oftalmologi.

-ketinggian: 150%; fon-saiz: 16px; mso-fon-kerning: 1px; andquot; andgt; Objektif menyediakan sistem pemprosesan imej digital yang cemerlang mendiagnosis klinik.

Siasatan