Mesyuarat AAO 2016, ChicagoGerai No: 250-251


WelcometovisitShanghaiNewEyesintheupcoming2016AAOMeeting! Ourlatestophthalmicportableequipment:portabledigitalslitlamp, portablefunduscameraandotherproducts, willbeondisplayforyourexperienceandguidance!

American Academy of Oftalmologi (AAO) telah ditubuhkan pada tahun 1980, kini mempunyai lebih daripada 7,000 ahli. Sebagai worldand #39; s yang terbesar dan paling luas persidangan saintifik Oftalmologi, AAO meliputi semua isu Oftalmologi dan pakar. Ia adalah tempat terbaik untuk belajar tentang pendidikan terakhir-serta-merta daripada rakan-rakan seluruh dunia. AAO pameran ini juga worldand di #39; s landasan terbaik untuk memaparkan antarabangsa berkaitan dengan Oftalmologi produk perubatan dan peralatan, untuk mencari pelanggan, membangunkan pasaran baru dan menggalakkan publisiti antarabangsa.

Tajuk-tajuk utama persidangan: katarak, penyakit corneal dan luar, glaukoma, kalau bengkak, uveitis, Oftalmologi, Oftalmologi, Oftalmologi, Oftalmologi, Oftalmologi, strabismus, pembedahan, penyakit retina, penyakit vitreous, pemulihan visual dan sebagainya.


Pada paparan
Kepada Fundus kamera


Pengimejan HD dan prestasi yang stabil

Nonmydriatic dan pelbagai

Operasi yang mudah dan mudah-alih untuk membawa

Perkhidmatan data yang besar dan pelbagai cara membaca

Ditembak dan menjimatkan, penghantaran masa nyata fundus gambar melalui WIFI
Lampu Slit Digital mudah alih

AndStable definisi tinggi imej

10 kali pembesaran dan paparan masa nyata daripada definisi tinggi pengimejan, bagi pertimbangan terperinci yang lebih tepat


Jenama baru optik Systemand besar medan pandangan

Rekabentuk optikal profesional bagi gambar Anterior menawarkan anda gambaran yang jelas dan terang.


Operasi yang mudah dan mudah alih yang sangat baik

Penampilan elegan dengan ergonomik dan muka permohonan, menyediakan produk yang lebih praktikal dan kuat. Satu butang, imej Anterior HD yang ditawan.


Pengarah penyelidikan dan pembangunan penyesuai siri oleh mata baru