Mbalikan besar cermin tegak mikroskop pembedahan imej

Cermin mbalikan besar yang boleh diletakkan antara kanta objektif dan kanta Eyepiece mikroskop untuk beroperasi ke tgk gambar apabila melakukan pembedahan Vitreous.

Untuk lain-lain pembedahan mikroskop, seperti alat mikroskop, perlu menyesuaikan.

Kami adalah pengilang profesional yang khusus dalam Beamsplitters dan penyesuai untuk digitizing Slit lampu andamp; Mikroskop selama sepuluh tahun.

Kelebihan daya saing utama: jenama-nama bahagian, negara asal, Link elektronik, kakitangan yang berpengalaman, produk hijau, jaminan/waranti, kelulusan antarabangsa, pembungkusan, harga, ciri-ciri produk, prestasi produk, penghantaran yang cepat, kelulusan kualiti, reputasi, Perkhidmatan, perintah-perintah kecil diterima.

Apa-apa paten, tanda dagangan atau imej-imej yang ditunjukkan di sini adalah untuk rujukan sahaja. Kami tidak dibenarkan untuk menjual mana-mana item yang mempunyai cap dagangan tersebut.


Shanghai mata baru perubatan Inc adalah sebuah perbadanan yang komprehensif yang mengintegrasikan pelbagai sektor seperti perubatan bukan pelaburan, pengurusan, pembangunan peralatan Ophthalmic Digital, pengeluaran, dan agen am sekitar China daripada American TTI tinggi definisi produk Digital. Kemahiran Neweyes dibangunkan,Kamera fundus;Peralatan Optometri;Ophthalmic mikroskop;Membelah lampu; menjuarai hak cipta Peoplesand #39; s Republik China.

Maklumat lanjut mengenaiPembedahan mikroskophttp://www.eyesmed.com/fundus-Camera/