Pembedahan mikroskop untuk Oftalmologi

Produk adalah sebuah mikroskop operasi binocular double yang direka bentuk untuk dua orang lelaki. Penolong binocular boleh juga ditukar sebagai lawan binocular. Ia boleh digunakan di ophthalmic pembedahan pembedahan dan tangan.

Pelbagai laras murid jarak: 55 mm ~ 75mm

Diameter bidang: F46 ~ F8.5 mm

Fokus: f objektif = 200mm

Pilihan objektif: f = 250mm / 300mm / 350mm / 400mm

Kerja jarak: 195 mm

Maksima resolusi: 126LP / mm

Sourc:15V pencahayaan / 150W, lampu halogen boleh menjadi sejuk-refleksi perubatan

Penapis: UVandamp; IR penapis, penapis kuning tempat perlindungan, redfree, GG435, GG475

Ketinggian maksima mikroskop: 1710 mm

Mencapai Radius mm lengan: 1320

Laras menegak pelbagai: 710 mm ~ 1310mm

Arthrosis Fixati: kunci elektromagnet

Pembungkusan isipadu: 1.494 m 3, 5cartons

Kg jumlah berat: 302

Kelebihan daya saing utama: jenama-nama bahagian, negara asal, Link elektronik, kakitangan yang berpengalaman, produk hijau, jaminan/waranti, kelulusan antarabangsa, pembungkusan, harga, ciri-ciri produk, prestasi produk, penghantaran yang cepat, kelulusan kualiti, reputasi, Perkhidmatan, perintah-perintah kecil diterima.

Apa-apa paten, tanda dagangan atau imej-imej yang ditunjukkan di sini adalah untuk rujukan sahaja. Kami tidak dibenarkan untuk menjual mana-mana item yang mempunyai cap dagangan tersebut.


Shanghai mata baru perubatan Inc adalah sebuah perbadanan yang komprehensif yang mengintegrasikan pelbagai sektor seperti perubatan bukan pelaburan, pengurusan, pembangunan peralatan Ophthalmic Digital, pengeluaran, dan agen am sekitar China daripada American TTI tinggi definisi produk Digital. Kemahiran Neweyes dibangunkan,Kamera fundus;Peralatan Optometri;Ophthalmic mikroskop;Membelah lampu; menjuarai hak cipta Peoplesand #39; s Republik China.

Maklumat lanjut mengenaiPembedahan mikroskophttp://www.eyesmed.com/fundus-Camera/